luni, 30 mai 2016

Cupa Mincinosilor 2016

Salut!!!
Dan sunt si vreau sa iti povestesc azi despre o adunare frumoasa la care am avut placerea sa particip, atat ca si concurent, cat si ca sponsor prin prinde-peste.ro.
Acum aproximativ o luna de zile in urma, administratorii grupului de facebook Pescari de Galati, s-au gandit ca ar fi frumos sa se organizeze un concurs de pescuit pentru membrii grupului. Zis si facut, baietii s-au miscat repede, au facut un poll de votare pentru a alege locatia (din pacate membrii grupului nu au fost prea inspirati) si au inceput organizarea a ceea ce urma sa devina Cupa Mincinosilor 2016.
La aceasta initiativa frumoasa s-au alaturat si cativa sponsori printre care Viorel Manaila (organizator), Frank Ciprian Albert, Radu Volintir, Catalin Goga (organizator), Karp ForFishing, BrodGal si www.prinde-peste.ro.
Zilele au trecut si iata-ne in zorii zilei de 28 mai 2016 adunati cu chef de pescuit si distractie la punctul de trecere bac. Fiind o zi frumoasa de sambata, aglomeratia nu putea sa lipseasca, lucru ce a dus la intarzierea inceperii concursului, deoarece nu au reusit sa treaca intr-o singura tura toti concurentii.


Odata ajunsi la balta, ne-am salutat si am schimbat cateva vorbe rapid, dupa care am trecut la tragerea la sorti a standurilor. Inca de aici s-a vazut ca toti cei prezenti au venit sa se simta bine si sa se distreze indiferent de ce le va rezerva ziua.
Tragerea la sorti a fost rapida, aici avand loc un moment foarte frumos din partea organizatorilor cat si a concurentilor. Avand intre noi doi colegi cu dizabilitati locomotorii, s-a hotarat pe loc si fara nici o obiectie ca dumnealor sa nu traga la sorti si sa li se acorde doua locuri cu teren drept, optime pentru ei.

Tragerea la sorti mi-a adus standul nr.6, un stand frumos dar ingust ce a trebuit un pic ajustat pentru a putea pescui cu numarul de lansete maxim admis in concurs.
 

Din pacate in ciuda a tot ce au incercat in acest concurs concurentii, peste s-a prins foarte putin si mic. Este pacat ca o balta atat de frumoasa, care tine peste (asta stim cu totii), intr-o zi cu concurs sa nu ofere nimic. De aici fiecare trage concluziile care le doreste.
Concursul s-a incheiat in jurul orei 18:00, cu un moral si o buna dispozitie a participantior foarte buna, in ciuda faptului ca nu s-a prins peste.    

Echipa prinde-peste.ro in calitate de sponsor si eu in calitate de participant la concurs, multumim organizatorilor pentru acest eveniment frumos in care au dat 100% resurse si pasiune.
Pentru concurenti, respect domnilor si abia astept sa ne reintalnim si sa ne simtim macar la fel de bine ca la Cupa Mincinosilor.
                                             


Vrei sa afli primul cand apar noile articole din blog si ofertele speciale prinde-peste.ro? 
Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici
Primesti cadou la inscriere e-book-ul: 9 Noduri Utile Pentru Un Pescuit Eficient.


4 comentarii:

Adrian Anicolaie spunea...

Bravo frumos este ca o poveste sper sa fie primul volum din multe altele

prinde-peste.ro spunea...

Ma bucur ca ti-a placut. Cu siguranta vor urma si altele, asa ca te invit sa ramai aproape. :)

Frank spunea...

Păcat ca nu am fost la concurs...poate în decembrie..facem unul la spining

prinde-peste.ro spunea...

ar fi interesantul unul la spinning. poate il organizam.