miercuri, 15 iunie 2016

6 motive pentru care sa mergi cu copii la pescuitSalutare !!!
Dan sunt din nou.
Dupa ce ti-am spus  despre cele 9 reguli esentiale de care sa tii cont atunci  cand mergi cu copiii la pescuit, vreau acum sa iti prezint o serie de motive pentru care sa iti iei copilul cu tine la pescuit.

1. A merge cu copilul tau la pescuit, da posibilitatea petrecerii unui timp de calitate cu el. Timp de care amundoi va veti aduce aminte toata viata, dezvoltand mult apropierea si comunicarea dintre voi, practic creeand pe langa reletia de parinte - copil si o relatie stransa de prietenie.

2. Le dezvolta inca de la o varsta frageda calitatea de a avea rabdare. Stand cuminte pe scaun si asteptatand ca pluta sa se duca la fund si sa prinda un peste va dezvolta aceasta calitate de care va avea cu siguranta nevoie de-a lungul vietii sale.

3. Va invata sa respecte natura. Pentru asta este necesar ca impreuna, inainte si dupa partida de pescuit sa faceti o salubrizare a locului de pescuit. Eliberand pestii capturati, pentru ai prinde si data viitoare il va face sa priveasca pescuitul ca pe ceea ce este de fapt, un sport si nu ca pe o sursa de hrana.

4. Va invata sa iubeasca iesirile si activitatile in natura. Cred ca orice parinte ar prefera sa isi vada copilul indiferent de varsta, dorind sa mearga la pescuit, in parc, la munte, sa se joace afara, decat sa il vada ore si zile intregi stand la televizor sau cu tableta in mana. Insuflandu-i aceasta dragoste pentru iesire in natura,  nu inseamna ca va renunta la ele, dar cu siguranta timpul alocat lor va fi drastic scurtat iar beneficiile enorme.
5.Il va invata ce inseamna munca in echipa. Nu te sfii sa ii ceri sa te ajute cu minciogul sa scoateti un peste din apa, chiar daca nu are inca indemanarea necesara. Da-i sarcini adecvate vartsei lui la asezarea si la strangerea sculelor si accesoriilor de pescuit. In acest fel i se va dezvolta ideea ca o treaba facuta in echipa e mai bine si mai rapid facuta decat cea facuta doar de una singura.
6. Ii va dezvolta creeativitatea. Odata cu trecerea timpului petrecut la pescuit, va incepe sa invete  sa citeasca apa, structurile, sa inoveze, sa isi adapteze tehnicile in functie de ceea ce va gasi in momentul in care ajunge pe locul de pescuit.
Acestea sunt cateva din motivele pentru care merita sa iti iei copii cu tine la pescuit. Spune-mi te rog intr-un comentariu in campul de jos care dintre ele ti se pare cea mai importanta si daca mai stii si alte beneficii pe care un copil le poate avea din acesa activitate.
Fire intinse si momente frumoase alaturi de copii la pescuit! 


Vrei sa afli primul cand apar noile articole din blog si ofertele speciale prinde-peste.ro? 
Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici
Primesti cadou la inscriere e-book-ul: 9 Noduri Utile Pentru Un Pescuit Eficient.

Niciun comentariu: