joi, 14 iulie 2016

Cupa Pescari Din GalatiSalut!!!
Odata trecut concursul organizat de grupul Pescari Din Galati Si Din Toata tara in perioada 08.07.2016 si 10.07.2016, a venit momentul sa fac un mic rezumat a ceea ce s-a petrecut acolo.
Intalnirea concurentilor a avut loc la 8 dimineata in ziua de vineri 08.07.2016, echipe serioase, cu ambitii mari, dar si echipe ce au participat pentru prima oara la un concurs de pescuit.
Voia buna si distractia ce avea sa insoteasca acest concurs pana la final, s-a putut observa inca de la tragerea la sorti, unde s-au facut glume, s-a socializat si s-au legat noi prietenii.

Startul concursului a fost dat la ora 12:00, concurentii fiind deja la locurile trase la sorti cu doua ore inainte, pentru pregatiri si nadire.
Dupa primele 24 ore, cantitatea de peste capturata era mult sub asteptarile concurentilor. Cu toate astea, toti asteptau marea captura care sa ii propulseze sus pe podium.
Din pacate, echipa din care am facut parte, nu a punctat, tactica aleasa de noi pentru acest concurs fiind de totul sau nimic. In consecinta monturile si momelile avute la carlig au fost alese pentru a scoate din apa crap sau cten mare.


Pestele cel mare, asteptat de toata lumea nu s-a aratat, captura cea mai mare fiind adjudecata de echipa formata din Dan Arghirescu si Catalin Arghirescu, un cten de 3,6 kg.

La sfarsitul celor doua zile de concurs, podiumul a aratat in felul urmator:

Locul 3 – 7,10 kg

Marian Cocolos si George Bostina.

Marian Cocolos si George Bostina.
Locul2 – 24,130 kg

Virgil Balaita si Ionut Constantinescu.

Virgil Balaita si Ionut Constantinescu.
Locul1 – 36,545 kg

Gabriel Nichita si Daniel Utale.


In calitate de sponsor al acestui concurs vreau sa multumesc organizatorului, Adrian Orzan pentru implicare si corectitudine, Lacului Blasova pentru implicare si pentru minunata ciorba de peste oferita la final si tuturor concurentilor pentru fair-play-ul dovedit de-a lungul concursului.
Felicitari castigatorilor si sper sa ne mai intalnim si la urmatoarele editii ale acestui concurs.
A fost o placere sa petrec 48h alaturi de voi.

Fire intinse!!!


Vrei sa afli primul cand apar noile articole din blog si ofertele speciale prinde-peste.ro? 
Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici
Primesti cadou la inscriere e-book-ul: 9 Noduri Utile Pentru Un Pescuit Eficient.
2 comentarii:

Adrian Orzan spunea...

Mulțumim pentru rezumatul facut. Multumesc ca ai fost langa mine ca sponsor si pe viitor sa ne gasim in aceiasi postura.

prinde-peste.ro spunea...

Cu placere Adrian. Cu siguranta voi fi spune prezent si la viitoarele concursuri organizate de tine.