marți, 4 septembrie 2018

DAM QUICK Z-BASE 8000

Mulineta DAM Quick Z-Base combină ultimele tehnologii de fabricație cu un design modern.
Corpul mulinetei roșu și negru, împreună cu grip-ul din lemn fac din această mașinărie modernă specializată în aruncări la mare distanță, o plăcere de a fi privită. Frâna rapidă permite un control total asupra drill-ului.
Rata de transfer de 4.1:1 înscrie Quick Z-Base în categoria mulinetelor de super forță.


Este mulineta ideală cu capacitate de 400m fir de grosime 0.35mm, mult mai ușoară comparabil cu multe alte mulinete existente pe piață, cântărind doar 635gr.
Datorită sistemului de curățare și a oscilației lente, firul se așterne perfect pe tambur, favorizând aruncari extrem de lungi.
Caracteristicile excepționale ale Quick Z-Base se completează cu 5 rulmenți din oțel pe mecanism și unul pe anti-reverse, corp ABS, șuruburi din oțel, tambur din aluminiu și tambur de rezervă de 8000, ambii cu clips pentru fir, mecanism pe melc, roată melcată - wormshaft, axul central din oțel gros de 6.5mm, frâna micro multi-disc, rotor din carbon ranforsat, sistem frânare sigilat.


Dacă ești un pescar ce dorește o mulinetă cu o așezare impecabilă a firului, cu o frână quick drag eficientă, puternică în drill, dar la costuri reduse, cu siguranță mulineta DAM Quick Z-Base este alegerea corectă, imbatabilă în categoria ei de preț.
Poți comanda mulineta DAM Quick Z-Base aici, iar dacă dorești kit complet de 4 mulinete ai un preț special aici!
Până data viitoare, fire întinse și capturi frumoase!

Vrei să afli primul când apar noile articole din blog și ofertele speciale prinde-pește.ro? 
Tot ce trebuie să faci este să intri aici
Primești cadou la înscriere e-book-ul: 9 Noduri Utile Pentru Un Pescuit Eficient.Niciun comentariu: